Αποστολές – Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνεται από 6 – 10 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία  εξόφλησης της παραγγελίας.

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις εταιρείες Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier και για ογκώδη παραγγελίες με πρακτορείο μεταφορών.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει.

Το κόστος αποστολής είναι 4,80€ για αποστολές εντός Ελλάδος και προκύπτει λόγω του όγκου – μεγέθους των εμπορευμάτων.

Για παραγγελίες άνω των 45,00€ η αποστολή είναι δωρεάν. 

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,50€ για όλες τις παραγγελίες όπου επιλέγεται η αντικαταβολή.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις οφειλόμενες σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, αιφνίδιες κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις.

Ογκώδη προϊόντα

Για τις παραγγελίες που ξεπερνούν τα 12 κιλά ογκοχρέωσης η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών και σε αυτή την περίπτωση γίνεται συγκεκριμένη συμφωνία με τον πελάτη.

Στην περίπτωση αποστολής με πρακτορείο μεταφορών, τα έξοδα μεταφοράς ποικίλουν από 6€ μέχρι 20€ (ανά τεμάχιο ογκώδους προϊόντος), ανάλογα με τον τελικό προορισμό και βαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα μεταφοράς προς το πρακτορείο μεταφορών πληρώνονται από τον πελάτη κατά την παράδοση του προϊόντος. 

Η παράδοση γίνεται είτε στην πλησιέστερη μεταφορική της περιοχής σας, είτε στη διεύθυνσή σας (στο πεζοδρόμιο), ανάλογα με τη μεταφορική εταιρεία.

Για αποστολές με πρακτορείο μεταφορών, δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η εταιρεία μας εφαρμόζει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων πριν την αποστολή κάθε παραγγελίας.

Αν κατά την παραλαβή διαπιστωθεί κάποιο σοβαρό κατασκευαστικό ελάττωμα στο προϊόν ή φθορές που δημιουργήθηκαν κατά τη μεταφορά, θα πρέπει να μας στείλετε φωτογραφία του σημείου του προβλήματος και να μας δηλώσετε το πρόβλημα, αναφέροντας παράλληλα τον κωδικό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, με αποστολή e-mail στο [email protected] απευθυνόμενος/η προς την εταιρεία «Κων/νος Ε. Καραδήμος ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε. – INPRINTO» εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που, κατά την κρίση της εταιρείας μας, το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, ο χρήστης/πελάτης/καταναλωτής δε θα δικαιούται την επιστροφή του χρηματικού ποσού που κατέβαλε στην εταιρεία μας για την αγορά του και θα ενημερώνεται ότι η επιστροφή των προϊόντων δεν έγινε δεκτή.

Προϊόν που τυχόν έχει υποστεί φθορά εξαιτίας της μη τήρησης των κανόνων φροντίδας από τον χρήστη/πελάτη/καταναλωτή, δεν μπορεί να θεωρηθεί ελαττωματικό.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ο χρήστης/πελάτης/καταναλωτής δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης στις περιπτώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 3ιβ / γ της ΚΥΑ Ζ1-891/13-6-2013, ήτοι, όταν πρόκειται για προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του χρήστη/πελάτη/καταναλωτή, σαφώς εξατομικευμένων.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ